SIRENA е еволюционна система за почистване, използваща мощта на водата. Това е най-изгодният избор на уред от подобен висок клас у нас. SIRENA е първата почистваща машина в света, на основата на сепаратор на частици и вода, която е на цена, достъпна за всяко семейство. Наша задача е да ви доставим най-здравословната домашна среда. SIRENA предлага най-мощния, най-ефикасния и най-икономичния избор за потребителите, които държат домът им да е истински чист и безопасен за здравето!

SIRENA е подходяща за семейства с малки деца и с домашни любимци, както и за хора, страдащи от алергии и респираторни заболявания. Ако сте динамичен човек и цените свободното си време, ако се нуждаете от качествена и високоефективна техника, то Вашият избор е СИСТЕМАТА ЗА ЦЯЛОСТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМА SIRENA! Ще разполагате със забележителен уред за почистване на дома на професионално ниво, а не просто с прахосмукачка – с изключителната 10-годишна гаранция! Уредът може да бъде закупен и на изплащане с краткосрочен погасителен план.
Цената на прахосмукачката покрива гаранционни ремонти и транспорт на резервни части и консумативи от производителя. Възползвайте се от предложението ни! Заявете безплатна демонстрация, за да се уверите в безспорните качества на SIRENA!
Ако ни препоръчате на приятел, получавате подарък изненада!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Как да направите домашната си среда по-здравословна?
Превърнете килимите си в безопасно и чисто място за игра!
Здравето и безопасността на децата са топ приоритет на всеки родител. Децата обожават да играят на килими и затова е изключително важно те да са щателно почистени. SIRENA е създадена да чисти в дълбочина всякакъв вид килими.
Дишайте по-леко в комфорта на дома си!
Агенцията за опазване на околната среда на САЩ (USEPA) предупреждава, че въздухът в затворени помещения може да бъде до 20 пъти по-замърсен от въздуха навън. Праховите акари, мухълът и частиците прах могат да породят дихателни затруднения и да задълбочат алергичните реакции. SIRENA подобрява качеството на въздуха в затворени пространства и елиминира алергените.
Отървете се е от космите на домашните си любимци завинаги!
Всеки собственик на домашен любимец ще се съгласи, че космите на симпатичните им приятелчета могат да бъдат много неприятни. Лепят се по почти всяка повърхност в дома и превръщат чистенето в кошмар. Космите на домашните любимци могат да обострят и алергиите. Традиционните прахосмукачки губят ефикасност много бързо, тъй като космите запушват порите на торбичките им. Водната филтрация на SIRENA е адекватно разрешение на проблемите с космите на четириногите.
SIRENA е препоръчителна за хора, страдащи от астма и алергии. Притежава и престижните сертификати Space Technology и CRI golden medal.

SIRENA намалява значително разходите за почистване

SIRENA може напълно да замести всички традиционни начини за почистване, като заедно с това „измива“ въздуха.
SIRENA е изключително ефикасна при премахване на микроби от дома, тъй като няма торбички или филтри, задържащи заразни частици. Притокът на въздух е постоянен, тя не се задръства, а това й позволява винаги да запазва 100-процентa всмукателна способност.
Тестове на независима лаборатория доказват, че почистващата система Sirena превъзхожда конкуренцията по ефикасност на филтрирането. В комбинация с технологията на филтриране въз основа на вода и на ХЕПА-уловител на частици, SIRENA задържа 99, 997% от мръсотията и постига значително подобряване на качеството на въздуха в дома.

SIRENA намалява значително разходите за поддръжка на здравето

SIRENA отстранява множество алергени. Те не могат да се измъкнат, а остават във водата в резервоара, а веднага след това биват изхвърляни. Ползвателят на SIRENA не е изложен по никакъв начин на алергените при изливане на водата от резервоара.
SIRENA ефективно пречиства въздуха и е проектирана да отстранява микробите, допринасящи за лошото качество на домашния въздух и причиняващи болести.
Замърсяването, на което сме изложени вкъщи, предизвиква прояви на астма, алергия, кашлица, бронхит, запушен нос, заболявания на очите и стомашно-чревни оплаквания. SIRENA пречиства въздуха в дома и възпрепятства заболеваемостта вследствие на замърсяванията вкъщи.

SIRENA намалява значително разходите поради амортизация на къщата и на мебелите

Институтът по килимарство (CRI) удостоява SIRENA със златен печат за спазване на нормите на килимарската индустрия по отношение на всичките 3 елемента:
– отстраняване на замърсявания;
– улавяне на прах;
– запазване външния вид на килима.
Дори и при неналичие на килими, този сертификат гарантира, че SIRENA е ефективна при отстраняване на прахта от мебелите, основната причина за тяхното износване.

Сертификат за космическа технология

Космическата фондация изгражда съзнание за ползите от космоса чрез Космическата сертификационна програма, която показва как космическите технологии подобряват живота на земята и правят вселената по-интересна и достъпна за всекиго.
Сертифицираните по програмата продукти и услуги гарантирано са произлезли или са били подобрени от технологиите, разработени за изследване на космоса или прокламират ценността на използването космическото пространство. Печатът на сертификата за космическа технология предоставя маркетингови предимства на продукта пред други от неговата категория.
Защо този сертификат е толкова важен за Sirena System:
– Добро от космоса – Космическите технологии докосват и обхващат практически всеки аспект от живота на земята. Много от подобренията в живота ни – здравеопазване, комуникации, пътувания, отдих, забавления – се облагодетелстват директно от технологии, първоначално разработени за изследване на космоса или доразвити от тях. Създадените с цел да ни заведат „отвъд“ технологии, се връщат вкъщи, за да подобрят живота на земята.
– Това е навсякъде. Това е голям бизнес – Космическата сертификационна програма дава специално признание на компаниите, които произвеждат или продават такива продукти и услуги.

Какво следва?
Екипът на Sirena Inc. понастоящем проучва възможността да получи още удостоверения. Целта е на всекиго да стане ясно, че чрез покупка на Sirena Total Home Cleaning System не само получавате страхотна прахосмукачка, а инвестирате вложените пари в изключителен продукт.

Технология за филтриране чрез вода – за отличен почистващ резултат

За разлика от традиционните прахосмукачки, SIRENA не изисква торбички за събиране на прах и мръсотия. Мястото, където бива улавяна всичката прах и мръсотия, е голям 3.5-литров воден резервоар. За разлика от повечето торбички или филтри на прахосмукачки с контейнери, водата никога не се задръства. SIRENA почиства 100% от времето и със 100% ефективност.

Когато въздухът се всмуква, той е преминава през водата, където замърсителите (например прах, косми от домашни любимци, изпражнения от прахови акари и т.н.) са в капан от завихрена водна баня. Бързо въртящият се сепаратор не позволява на водата да влезе в двигателя. Въздухът след това се прекарва през миещ се HEPA-филтър, който задържа всичко, което не е уловено от водата (обикновено по-малко от 0,01 % от всички частици ). Накрая въздухът е върнат в стаята чист и измит.

Водният резервоар на SIRENA е проектиран да предпазва мотора да не бъде повреден от мръсотията. Точно зад входа на уреда се намира специална преграда, която не позволява на големите боклуци да достигнат до сепаратора и усилва „вихъра“ в резервоара. Големият 3,5-литров резервоар на SIRENA ви позволява да изчистите цялата къща, без да е нужно да сменяте водата. Когато приключите с чистенето, откачете резервоара и излейте мръсната вода – а тя ще бъде много мръсна когато за първи път използвате SIRENA – в тоалетната или навън.

Италиански циклонен мотор с 2 скорости

Въздухът може да се пречисти с „тихия режим“, а за по-сериозно почистване се използва пълната мощност на мотора.

Подвижност

SIRENA те следва от стая в стая с лесноподвижната мобилна платформа (количка), която се върти на 360°.

Електрическа тупалка

Прах, косми от домашни любимци и трохи изчезват в мощната въртяща се електрическа четка. Заради изтупващия си ефект, тази мощна приставка е много ефикасна при премахването на акари и прах от матраците, диваните, фотьойлите. Неповторимо изпълнение при дълбочинно отстраняване на мръсотия от килими и мокети. А четката от конски косъм се справя великолепно с почистването на плочки, дървен паркет, ламинат и всякакви други твърди повърхности.

Ние искаме да SIRENA да е в употреба дълго време! Тя е проектирана да е безопасна и с дълъг живот. Моторът е с въздушно охлаждане, така че никога не прегрява. SIRENA притежава и система за заключване, която не позволява да се включва, ако водният резервоар не е прикачен.

ВОДА ВМЕСТО ТОРБИЧКИ

Прахосмукачките, които използват торбички и филтри, губят ефикасност с всяка употреба.
Когато мръсотията и прахта преминават през торбичка или филтър, порите, които позволяват на въздуха да се просмуква, постепенно се запушват.
Намалена въздушна струя означава по-малка способност за почистване
Филтрите трябва да бъдат сменяни регулярно, иначе микробите, бактериите и прахта ще се разнесат отново из въздуха, който се диша. Хората, страдащи от респираторни проблеми, са уязвими. Този проблем с времето може още повече да се задълбочи.

И почистващите системи без торбички не са работещи

Системите с контейнери винаги са на основата на филтри за улавяне на частици прах и мръсотия. Те се задръстват като всяка друга торбичка или филтър.

Пример: Чистиш със стандартна прахосмукачка и забелязваш власинки на пода, но макар и да минаваш с прахосмукачката, власинките остават на килима ти. Просто няма въздушна струя. Остава да обереш власинките с ръка и да продължиш да действаш. Щом прахосмукачката ти не се справя с власинките, то значи не обира мръсотията.

ВОДА, НЕ ТОРБИЧКИ

Водата е здравословна
Водата е натурална
Водата не се задръства
Водата е без пари
Водата е винаги налична
Водата пречиства въздуха
Водата измива със 100% ефикасност
Водата е чиста и на една ръка разстояние

Торбичките/филтрите пораждат микроби и бактерии
Торбичките/филтрите се произвеждат
Торбичките/филтрите се задръстват
Торбичките/филтрите струват пари
Торбичките/филтрите са трудно откриваеми
Торбичките/филтрите заразяват въздуха вкъщи
Торбичките/филтрите губят ефикасност
Торбичките/филтрите са мръсни и с неприятна миризма

Sirena Manual Booklet 11x8 - vertical

Сглобете вашата Sirena

 • Напълнете резервоара с вода само до линията минимум
 • Добавете аромат/освежител (по избор)
 • Поставете Sirena върху резервоара
 • Закрепете Sirena за резервоара
 • Щракнете закопчалките
 • Застопорете машината върху количката, а за да освободите, натиснете педала
 • Винаги включвайте на висока скорост, а за пречистване на въздуха намалявайте скоростта

2. Сглобяване на електрическата тупалка за почистване на килими, дивани, матраци и пр.

 • Закачете телескопичната тръба за електрическата тупалка
 • Прекарайте електрическия кабел през жлеба
 • Включете кабела в дръжката. Натиснете спусъка за активиране
 • Прикрепете електрифицирания маркуч. Натиснете двете страни за освобождаване                          За да смените ремъка на ел. тупалка, свалете капака. Свалете четковия вал и подменете ремъка с резервния

3. Маркуч за изсмукване на течности

 • Свържете маркуча за изсмукване на течности
 • Свържете малката извита тръба към маркуча
 • Изсмукването на течности е по-лесно с плоската приставка, винаги се започва с празен резервоар
 • Свържете нужния накрайник
 • При нужда свържете телескопичната тръба за по-лесен достъп
 • Накрайниците могат да се съхраняват върху количката

4. Накрайник за надуване

 • Свържете маркуча за изсмукване на течности към изхода
 • Свържете накрайника за надуване към извитата тръба

5. Поддръжка на SIRENA

 • Почиствайте резервоара след всяка употреба
 • Сваляйте сепаратора с наличния инструмент
 • Почиствайте често сепаратора с наличната четка
 • Закрепете обратно сепаратора
 • За да изсушите или отпушите маркуча, свържете единия му край към входа, а другия към изхода
 • Хепа-филтърът трябва да се изплаква поне на всеки 4 месеца, а да се сменя на 12-18 месеца.          Сваля се капачето на хепа-филтъра, развиват се трите болтчета, изплаква се и се оставя да изсъхне за 24 часа

СЪДЪРЖАНИЕ НА КУТИЯТА

 1. Прахосмукачка SIRENA
 2. Четка/инструмент за сепаратор
 3. Телескопична тръба
 4. Електрифицирана телескопична тръба
 5. Извита тръба
 6. Маркуч за изсмукване на течности
 7. Количка
 8. Електрическа тупалка
 9. Електрифициран маркуч
 10. Резервоар
 11. Четка за под
 12. Четка за прах
 13. Накрайник за тапицерия
 14. Накрайник за ъгли и труднодостъпни места
 15. Накайник за надуване
ЧАСТ СПЕЦИФИКАЦИИ
Мотор 1200 W / 10 Amps / италиански мотор / 1,500 + тестови часа
Скорости 2 скорости – 4-секунден интервал между висока и ниска
Обороти за минута 19,527 оборота в минута
Обороти за минута (свободно въртене) 24,350 оборота в минута
Всмукателно налягане (воден стълб) 2.19 м / 21.5 килопаскали
Ниво на шум 69-71 децибела
Гаранция 10 г. за основния мотор / 3 г. за частите / 1 г. за труд (с изключение на маркучи и консумативи като ремъци и четки)
Въздушен поток (дебит) 42.5 литра/с за висока скорост, 8.5 литра/с за ниска
Филтър Вода с ХЕПА филтър
ХЕПА-касета Миещ се филтър / Размери – 9 см x 9 см
Воден резервоар 3.5 литра
Функция издухване Да
Захранващ ел. кабел 6.40 м
Размери Основно тяло – 30.5 см x 35.5 см x 48.25 см
Маркуч – за мокро и сухо чистене Първокласен – 195.5 см
Маркуч – електрифициран Първокласен – 190.5 см
Тръби (2) – телескопични – събрани Първокласна неръждаема стомана – 48 см всеки
Тръби (2) – телескопични – разпънати Първокласна неръждаема стомана – 78 см всеки
Тест с талк на прах (пудра) 99.97% ефективност
Ел. тупалка – 3-годишна гаранция 85 вата / 3 нива за настройка на височината
Накрайници Premium клас, 5 на брой
Тегло на цялата машина 13.23 кг (основно тяло, тупалка и всички принадлежности)
Тегло на цялата машина + кутии и др. 18.34 кг (при транспорт)
Размери на кутията 56 см x 56 см x 41 см
UPC – 12 цифри 861473000139